TAXIVERVOER

Wij werken samen met taxibedrijf van Woersem uit Zeist.
Zij verzorgen voor ons (op dit moment) het vervoer van kinderen vanaf de volgende scholen in Zeist:

– Commeniusschool (Zinzendorflaan)
– Het Spoor Jenaplanschool (Stationslaan)
– Zeister schoolvereniging (Verlengde Slotlaan)

Wanneer uw kind naar een andere school gaat dan hierboven genoemd zult u zelf afspraken moeten maken met bijvoorbeeld een taxibedrijf. Dit geldt uiteraard niet voor de scholen die gelegen zijn aan de Graaf Lodewijklaan en de Kerkeboschschool aan de Oranje Nassaulaan. Kinderen die hier naartoe gaan worden door ons lopend, of met de bakfiets, opgehaald.

Van Woersem zet voor het ophalen van de kinderen, waar mogelijk, steeds dezelfde taxichauffeurs in. Het voordeel hiervan is dat de chauffeurs de kinderen allemaal kennen en andersom de kinderen de chauffeurs ook. Dit zorgt ervoor dat de chauffeurs het direct opmerken wanneer er een kind niet verschijnt dat normaal wel met  de taxi meegaat. Verder krijgen de chauffeurs altijd een lijst mee waarop staat wie ze bij welke school op moeten halen.

Kosten

Wanneer uw kind op een school zit waar het met de taxi opgehaald moet worden rekenen wij hier in 2019/2020 14 euro per maand voor (bij één dag opvang per week). Wanneer u gebruik wilt maken van taxivervoer komt bovenop de prijzen nog een bedrag van 14 euro per maand (bij één dag opvang per week). 

8d367c4d-02b5-4577-8bf6-160041490028.jpg
kraaienestlogo copy.png