top of page
IMG_2601.HEIC
IMG_2601.HEIC

We gaan verhuizen!

We hebben nieuws dat we graag met jullie willen delen: We gaan verhuizen! Onze nieuwe locatie is de Padvinderslaan 14 en 16 te Zeist. Dit zijn tevens de locaties van de Scoutinggroepen Rambonnet en & Woudlopers. Zowel het personeel als wij zijn enthousiast over deze verandering en we hebben zin om onze intrek te nemen op deze nieuwe plek. De verhuizing staat gepland vlak voor de zomervakantie. We openen daar onze deuren op 15 juli 2024. Dit zodat de kinderen, u en wij rustig kunnen wennen aan deze nieuwe plek zonder alle stres die het nieuwe schooljaar met zich mee kan brengen.

 

Helaas moeten we onze huidige locatie verlaten vanwege huurbeëindiging door de verhuurder. Het kostte flink wat inspanning om een nieuwe geschikte plek te vinden, maar we zijn verheugd te kunnen melden dat we een prachtige nieuwe locatie hebben gevonden waar we alle kinderen kunnen blijven opvangen.

 

Om jullie een idee te geven van onze planning op de nieuwe locatie: op maandag, dinsdag en donderdag zullen we gebruik maken van beide gebouwen. Op woensdag, vrijdag en tijdens de schoolvakanties zullen we alleen gebruik maken van het gebouw van de Woudlopers (Padvinderslaantje 16).

 

De nieuwe locatie biedt niet alleen veel buitenruimte midden in het bos, maar ook genoeg ruimte binnen waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

 

We zijn we bezig met de laatste details voor de verhuizing en kleine aanpassingen aan de panden. Verdere details hierover zullen we later bekend maken. Onze planning nu is dat we geen dagen zullen sluiten voor de verhuizing. Mocht dit wel nodig zijn dan zullen we dit bijtijds laten weten.

 

De kwaliteit die wij al 25 jaar hanteren zal uiteraard blijven op de nieuwe locatie met hetzelfde enthousiaste en betrokken personeel. Wat ons betreft zal er dus, behalve de nieuwe locatie, niets veranderen.

 

We kijken er enorm naar uit om deze nieuwe fase in te gaan.

Neem een kijkje...

bottom of page