top of page

Meer informatie

Welkom op de site van buitenschoolse opvang Het Kraaienest. Wij zijn een kleinschalige buitenschoolse opvang met één vestiging in Zeist en bieden buitenschoolse opvang aan kinderen in de basisschoolleeftijd.

Veel van de kinderen die naar onze BSO komen bezoeken een school in de buurt van Het Kraaienest. Voor een aantal andere scholen in Zeist hebben wij goede afspraken met een taxibedrijf uit Zeist. Zij zorgen voor het halen van kinderen van deze scholen en brengen de kinderen vervolgens naar Het Kraaienest. Doordat wij deze afspraak voor u collectief hebben gemaakt zijn de prijzen die het taxibedrijf hiervoor rekent laag. Onder het kopje prijzen kunt u de hoogte van het bedrag voor taxivervoer vinden.

Het Kraaienest ligt in de wijk Kerkebosch in Zeist. De BSO ligt aan de rand van het bos. Ook op ons eigen terrein, van ruim 2000 m², staan genoeg bomen en struiken om heerlijk verstoppertje te spelen en te klauteren en klimmen. Binnen is er meer dan genoeg ruimte om te spelen in de verschillende lokalen.  Het Kraaienest bestaat uit 4 lokalen van ongeveer 70 m², een grote woon-/leefkeuken en twee kleinere ruimtes die gebruikt worden als lego-/playmobillokaal en als verkleedlokaal. Onder het kopje Het Terrein kunt u, onder andere, lezen hoe wij onze lokalen hebben ingericht.

Op de pagina prijzen kunt u de prijzen vinden voor 2023. Dit zijn de brutoprijzen waar de teruggave van de belastingdienst nog vanaf moet worden getrokken. Wanneer, na het bekijken van onze site, uw interesse is gewekt of wanneer u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u zich middels het inschrijfformulier aanmelden voor onze buitenschoolse opvang.

external-file_edited.jpg

Taxivervoer

Ontdek het gemak van het veilige en betrouwbare taxivervoer voor uw kinderen. Wij zorgen ervoor dat uw kinderen indien nodig met de taxi naar de BSO komen. Zo kunnen ze  vol energie aan een leuke middag beginnen.

DSC_0019.JPG

Klachtenregeling

Bij BSO Het Kraaienest streven we naar een optimale ervaring voor zowel kinderen als ouders. Lees meer over onze klachtenregeling en hoe we samen werken aan continue verbetering.

DSC_0034.JPG

GGD inspectie

Wij hechten veel waarde aan transparantie en kwaliteit. Lees meer over onze GGD-inspecties, waarin we voldoen aan strikte richtlijnen om de veiligheid en gezondheid van uw kinderen te waarborgen.

external-file_edited.jpg

Openingstijden

Flexibiliteit en gemak staan centraal in onze openingstijden. Wij bieden ruime mogelijkheden zodat ouders en verzorgers werk en kinderopvang naadloos kunnen combineren. Ontdek hier onze uitgebreide en aangepaste openingstijden.

07189de4-28ea-4e9d-b0ec-e16b4dafdd1f.jpg

Pedagogisch beleidsplan

Bij Het Kraaienest geloven we in een pedagogisch beleid dat kinderen stimuleert, ondersteunt en respecteert. Ontdek onze visie op de ontwikkeling van kinderen en hoe we een veilige en stimulerende omgeving creëren.

DSC_0049.jpeg

Ouderparticipatie

Ouders spelen een cruciale rol in ons pedagogisch partnerschap. Ontdek hoe we samenwerken voor een optimale ontwikkeling van uw kind.

bottom of page