top of page

INFORMATIE

Welkom op de site van buitenschoolse opvang Het Kraaienest.

Wij zijn een kleinschalige buitenschoolse opvang met één vestiging in Zeist en bieden buitenschoolse opvang aan kinderen in de basisschoolleeftijd.

Veel van de kinderen die naar onze BSO komen bezoeken een school in de buurt van Het Kraaienest. 

 

Voor een aantal andere scholen in Zeist hebben wij goede afspraken met een taxibedrijf uit Zeist. Zij zorgen voor het halen van kinderen van deze scholen en brengen de kinderen vervolgens naar Het Kraaienest.

 

Doordat wij deze afspraak voor u collectief hebben gemaakt zijn de prijzen die het taxibedrijf hiervoor rekent laag. Onder het kopje prijzen kunt u de hoogte van het bedrag voor taxivervoer vinden.

Het Kraaienest ligt in de wijk Kerkebosch in Zeist. De BSO ligt aan de rand van het bos. Ook op ons eigen terrein, van ruim 2000 m², staan genoeg bomen en struiken om heerlijk verstoppertje te spelen en te klauteren en klimmen. Binnen is er meer dan genoeg ruimte om te spelen in de verschillende lokalen. 

Het Kraaienest bestaat uit 4 lokalen van ongeveer 70 m², een grote woon-/leefkeuken en twee kleinere ruimtes die gebruikt worden als lego-/playmobillokaal en als verkleedlokaal. Onder het kopje Het Terrein kunt u, onder andere, lezen hoe wij onze lokalen hebben ingericht.

Middels onderstaande knop vindt u onze prijzen voor 2022. Dit zijn de brutoprijzen waar de teruggave van de belastingdienst nog vanaf moet worden getrokken.

Wanneer, na het bekijken van onze site, uw interesse is gewekt of wanneer u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen (zie contactpagina). Ook kunt u zich middels het inschrijfformulier, dat elders op onze site te vinden is, aanmelden voor onze buitenschoolse opvang.

kraaienestlogo copy.png
bottom of page