top of page

Over ons

BSO Het Kraaienest bestaat sinds augustus 1999 en is op 1 januari 2009 overgegaan in nieuwe handen. Wij zijn een kleine organisatie met één vestiging op, vinden wij in ieder geval, de mooist denkbare lokatie voor een buitenschoolse opvang in Zeist.

Wij zijn gehuisvest op een lokatie waar we, volgens de geldende richtlijnen, opvang mogen bieden aan 80 kinderen. We kiezen er echter voor om niet meer dan 55 kinderen per dag op te vangen. Dit omdat we het belangrijk vinden dat de kinderen meer dan genoeg ruimte hebben om lekker te kunnen spelen zonder “last” van elkaar te hebben.

Doordat we een kleine organisatie zijn is er ruimte voor persoonlijk contact. Wij hechten er veel waarde aan om, waar mogelijk, elke dag even een praatje te maken met elke ouder die zijn/haar kind komt halen.

Zo voelen ouders en kinderen zich zo snel mogelijk op hun gemak en zorgen we ervoor dat eventuele problemen, thuis of op de BSO, snel onderkend worden.

Wij zijn niet alleen een kleine organisatie maar hebben ook een kleine, vaste, groep pedagogisch medewerk(st)ers in dienst. 
Zo kunnen we ervoor zorgen dat de pedagogisch medewerk(st)ers alle ouders en kinderen kennen en andersom ook.  Dit geeft de kinderen een veilig gevoel en zorgt ervoor dat ze zich snel “thuis” voelen op Het Kraaienest.

Een ander groot voordeel van zo’n kleine organisatie is ook dat u weet wie u waarvoor moet hebben als u vragen heeft. Wanneer u telefonisch of via E-mail contact zoekt met Het Kraaienest, kunt u er vanuit gaan dat u snel antwoord krijgt op uw vragen.

Het Team

Maak kennis met de gezichten van Het Kraaienest. Elk teamlid staat klaar om uw kinderen een gezellige, creatieve en veilige omgeving te bieden. Ontmoet ons team en ontdek wie er achter de glimlach schuilt!

b1ae6b85-ae5b-41a5-9ad1-ba30b651e2ca_edi

Eigenaresse

Conny Perk

Mijn Naam is Conny Perk, moeder van Yannick en Yaela en getrouwd met Ron. Sinds 1999 ben ik  werkzaam bij Het Kraaienest en vanaf januari 2009 samen met Ron eigenaar. In 2017 heb ik een opleiding kindercoaching afgerond (zie kopje kindercoaching). Ik werk, naast mijn werk op kantoor, op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag op de groep. Ik vind het erg leuk om met de kinderen spelletjes te spelen, te knutselen en koken.

c3c8d920-035b-4f32-867b-ff817ead0450.jpg

Pedegogisch Medewerker

Esther van Tuil

Hallo, ik ben Esther van Tuil. Samen met mijn man Luco hebben wij 2 dochters, Sanne en Maud. Ik werk al ruim 14 jaar op het Kraaienest. maandag, dinsdag en donderdag zijn mijn vaste werkdagen.  Ik vind het leuk om met kinderen spelletjes te spelen, een potje te voetballen, of slagbal te spelen. Ook het organiseren en begeleiden van onze jaarlijkse feestjes is erg leuk om te doen. Elke dag is anders! Een leuk gesprek met kinderen, het aanbieden van verschillende activiteiten, een prachtige locatie en een vast en fijn team, maakt het werken op het Kraaienest zo leuk!

5dd42393-ab7f-43ac-b745-e4284bed9452_edited.jpg

Eigenaar

Ron Perk

Mijn naam is Ron. Samen met Conny ben ik eigenaar van Het Kraaienest. Ik heb een agogische opleiding gevolgd en ben zo nu en dan te vinden op het Kraaienest om een dag mee te draaien. Verder ondersteun ik Conny in de planning en doe ik de boekhouding.

WhatsApp Image 2019-11-28 at 12.09.04.jpeg

Pedegogisch Medewerker

Yolanda Onwezen

Hallo allemaal, ik ben Yolanda. Ik woon samen met Arjen in Driebergen. We hebben drie kinderen, Tim, Elja en Rick. Ik heb de opleiding activiteitenbegeleiding gedaan. Daarmee heb ik ruim tien jaar in de ouderenzorg gewerkt. Daarna ben ik jarenlang gastouder geweest en heb ik in Zeist in een Houten Speelgoed winkel gewerkt. Sinds maart 2016 ben ik in dienst van het Kraaienest. Eerst als invalkracht en een paar maanden later als vaste kracht. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Op het Kraaienest vind ik het heerlijk om met de kinderen te knutselen, spelletjes te doen en nog veel meer...

b48cae0a-ec53-4e72-b7c0-f339174cabb7.jpg

Pedegogisch Medewerker

Denessa Dequito

Ik ben Denessa, getrouwd met Sven. Samen hebben wij een dochter Sophia. In 2001 ben ik als stagiaire bij Het Kraaienest begonnen. Na mijn opleiding kreeg ik hier een baan aangeboden, Ik ben er 2 jaar tussenuit geweest om de HBO studie Culturele Maatschappelijke Vorming - Kunsteducatie te volgen en om daarna terug te keren bij het Kraaienest.  Dans en theater staan bij mij centraal en dat zal je ook terugvinden in mijn werk op het Kraaienest.

Unknown.jpeg

Pedegogisch Medewerker

Esmee Gerritsen

Mijn naam is Esmee Gerritsen, en ik ben 20 jaar. 

Ik woon in Elst Utrecht, samen met mijn ouders, broertje en zusje en onze hond Raya. Ik volg de opleiding Pedagogische medewerker niveau 3, op het ROC Midden Utrecht. De opleiding die ik volg is een BBL opleiding. Dat houdt in dat ik werk en leer, 1 dag op school en 3 dagen werken. Ik vind het erg leuk om dingen te doen met de kinderen, zoals knutselen en gezellig spelletjes doen. 

bottom of page